Tmi LeoLeijona trimmaus & koirahoitola Joensuu
TMI LEOLEIJONA
TRIMMAUS & KOIRAHOITOLA JOENSUU
Tmi LeoLeijona
Siprintie 17
80910 Kulho
puh. 050 3088259 / Kaisa Pakkanen
puh. 050 5394934 / Kimmo Pakkanen

KOIRAHOITOLA


Hinnasto:
25€ /vrk
35€/vrk kaksi koiraa samassa häkissä

Meiltä kysytään usein koirien hoitopaikkoja. Omien koiriemme lisäksi otamme kerrallaan vain muutamia koiria hoitoon ns. hoitolapaikoille. Pystymme tarjoamaan tarhapaikkoja ulkokoirille (sisältää eristetyn kopin ja katetun tarhan). Otamme hoitoon ainoastaan terveitä, rokotettuja ja madotettuja koiria. Esitäthän todistuksen rokotuksista ennen hoitoon tuomista.

Ennen hoitojakson aloitusta teemme hoitosopimuksen, jossa käymme tarkasti läpi kyseiseen koiraan liittyvät asiat. Koirat asuvat kotimme pihapiirissä, joten huomioithan, että meillä ei ole aukioloaikoja. Koirien tuonnit ja haut ainoastaan sovittuna ajankohtana! Kun tuot koiraasi meille hoitoon, niin ethän ota koiraa autosta pois ennen kuin annamme siihen luvan. Koiraa ei myöskään saa päästää vapaaksi pihallemme turvallisuussyistä. Hoidon hinta on 25€/vrk tai kahdesta koirasta 35€/vrk, jokaiselta alkavalta vuorokaudelta. Mahdolliset hoitojaksojen varauksien peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen hoitojakson alkua, muuten veloitamme täyden hinnan varatusta hoitojaksosta.


Hoitopaikat ulkokoirille. Eristetty koppi + tarha, ja katettu tila.


HOITOPAIKAN VARAUS

Ota yhteyttä sähköpostilla (kaisa@leoleijona.com) ja tarkasta onko meillä paikkoja vapaana haluamanasi aikana. Ilmoita sähköpostissasi koiran rotu, sukupuoli ja ikä, onko se ollut aiemmin meillä hoidossa. Pyrin vastaamaan sähköposteihin vuorokauden kuluessa. Laita viestiin lisäksi puhelinnumerosi, olemme yhteydessä jos meillä on mahdollista tarjota hoitopaikkaa kyseiselle ajankohdalle. Ajankohtaista-sivulla ilmoitamme sesonkiaikojen hoitopaikkatilanteesta.

AUKIOLOAJAT

Meillä ei ole aukioloaikoja, vaan koiran tuonti- tai hakuaika sovitaan asiakaskohtaisesti. Noudatathan sovittua ajankohtaa.

AJO-OHJE

Osoitteemme on Siprintie 17, 80910 Kulho. Aja Kulhon liikenneympyrästä noin 0,9km Kuurnaan päin ja käänny Siprintielle oikealle. Aja Siprintietä n. 1,7km. Talomme on tien vasemmalla puolella, vaalea omakotitalo, ja tienvarressa on kyltti LeoLeijona. Joensuun keskustasta meille matkaa on noin 13km.
Tmi LeoLeijona
Siprintie 17
80910 Kulho
puh. 050 3088259 / Kaisa Pakkanen
puh. 050 5394934 / Kimmo Pakkanen